Kinderfeestje:

Een uniek doe-feestje bij u thuis!

Met behulp van een schaar kunnen er 3 tot 4 verschillende boemerangs (van huiskamer tot straat) per kind gemaakt worden uit de door mij meegenomen en voorbewerkte materialen. Vervolgens worden ze na de nodige instructie uitgeprobeerd. Daarnaast vertel ik ook over het 'echte' werk en laat daarvan wat zien.

 

Hier onder enkele reactie's,

Ik zat al vol van AustraliŽ en van de aboriginals waar ik al eerder een spreekbeurt over had en boemerangs horen daarbij. Toen zag ik de boemerangshow van Fedde op een vliegerfeest en vroeg of hij ook bij mij het verjaardagsfeestje wilde doen omdat dat net iets voor mij is.
Die dag was het noodweer maar gelukkig konden we onze boemerangs uitproberen in de loods van de buren. 
Ieder een vond het heel leuke, bedankt Fedde !
Laas-Simon, 8 jaar, Hartwerd

Mijn boemerang partijtje was erg leuk. 
Fedde is aardig, verteld veel over boemerangs en laat ze ook zien. Ik wist niet dat boemerangs zo veel verschillende vormen kunnen hebben. Je kan zelfs van melkpakken al boemerangs maken. We hebben ook nog plastikken boemerangs gemaakt.
We vonden het erg leuk.
Sander, 9 jaar, Amstelveen

De Boemerangmeneer ging met ons boemerangs maken van melkpakken, plastic stroken en hardere stroken. Toen gingen we ze buiten proberen en toen we weer binnen waren konden we nog de kleinere boemerangs gooien. Die middag vond ik heel leuk.
Reinier, 10 jaar, Houten

 

Voor meer informatie kunt u terecht bij: 
Fedde Engwerda, tel:
0341-258652 of 06-13094323